VIVINT UN NOU CURS…

16 Sep

Tanquem les portes de l’estiu, dels casals, de les colònies, dels campus, … per obrir les portes del NOU CURS ESCOLAR.
Tenim moltíssimes ganes de tornar a fer les activitats, sense pausa, sense restriccions de temporalitat, respectant les indicacions que ens donen les autoritats sanitàries.
I en tenim ganes perquè a les nostres i als nostres professionals els apassiona la feina que han triat fer.
Encarem aquest curs, amb l’esperança que sigui un curs ple d’emocions, on la retrobada amb les sensacions pre-pandèmia pugui permetre viure intensament totes les activitats que hem plantejat per tot el curs.
A més arrenquem el curs, amb ganes de treballar-nos la vostra fidelitat amb nosaltres, procurant aprofitar els nostres recursos i dotar-los en totes i cadascuna de les activitats fent que cada sessió tingui un moment únic, singular i irrepetible.
Tot això, ho hem intentat fer, ho fem i ho farem cuidant i guarint als vostres fills i filles entenent que la millor manera d’aconseguir que aprenguin moltes coses amb nosaltres és primer establint un vincle de confiança i que els agradi escoltar-nos i les propostes que els fem. Per això treballarem amb tot l’amor del món i ens hi deixarem la pell per aconseguir-ho.