Des d’ANIMA’NS treballem per oferir les propostes més sostenibles

7 Feb

Apostem per implementar tota una sèrie de mesures per conscienciar a les nostres usuàries i usuaris que fent petits passos podem contribuir a minimitzar els efectes del canvi climàtic.


Redacció Comunicació|  Amb dotze anys de llarg camí recorregut, veiem com l’empresa ha canviat el llarg de tots aquests anys i com també al llarg d’aquest període les crisis han anat passant i succeïnt-se, una d’elles i on creiem que podem ser més influents és la crisi climàtica.

Per això, des d’Anima’ns volem seguir la dinàmica que ja es van implementant creant un seguit d’accions que han de servir per fer petites millores, en petit format, per conscienciar i esdevenir els grans canvis que necessitem.

En consequência des d’Anima’ns:

  1. Promourem en la nostra activitat quotidiana l’ús de plàstic zero, convidant-vos a no utilitzar ampolles de plàstic, ni embolcalls no reciclables. 
  2. Desplaçament col·lectiu sostenible, optimitzant al màxim el nombre d’espais que hi ha en els busos i proposar utilitzar el servei de transport públic. I si és possible realitzar-lo amb bicicleta.
  3. En les nostres activitats d’aigua, utilitzar l’aigua indispensable reciclant l’aigua amb bombes d’aigua. 
  4. Respectar el curs natural dels aliments. Proposar menjar de temporada.
  5. Menys utilització del vehicle privat i utilitzar vehicles que siguis d’energia verda.
  6. Implementació de mètodes d’inscripció, arxiu, … digital que permetin la mínima impressió de documents.