Recollim el Tió d’Anima’ns

6 Dic

Anima’ns ofereix una proposta familiar, una gimcana segura per tal de gaudir moments de lleure en família. Convidant a les famílies a la recerca del Tió, a través d’unes pistes i uns jocs nadalencs els més petits ajudaran al Tió … Leer más »

El teu Parc de Nadal a casa

19 Nov

Sent conscients que enguany hi ha moltes activitats que no es podran dur a terme, i moltes nenes i nens no podran gaudir dels Parcs de Nadal t’oferim la possibilitat que el Parc de Nadal somiat vingui a la terrassa, … Leer más »

DeNuvis, la fira virtual a Lleida

7 Nov

Amb la pandèmia, son molts els actes, celebracions que s’han suspès. Alguns esperem i desitgem que els puguem celebrar l’any vinent. A banda dels esdeveniments, també s’han suspès tots els actes promocionals, com les fires que són la sembra dels … Leer más »

Comencen les Gimcanes de tardor

25 Oct

Aquesta propera setmana arrenquem les gimcanes què farem per diferents escoles de la comarca, gràcies a la subvenció rebuda per part del Fons Europeu Social, on els nostres joves en pràctiques: la Marina, la Clara i en Ferran s’aniran desplaçant … Leer más »

#lleuresegur a Càmpings

16 Oct

El passat cap de setmana vam ser presents al Càmping Joan de Cambrils. Varem portar una de les nostres activitats denominades de #lleuresegur, per tal de promocionar l’oci i l’activitat de lleure en temps de pandèmia. Hi va haver una … Leer más »