VIVINT UN NOU CURS…

16 Sep

Tanquem les portes de l’estiu, dels casals, de les colònies, dels campus, … per obrir les portes del NOU CURS ESCOLAR. Tenim moltíssimes ganes de tornar a fer les activitats, sense pausa, sense restriccions de temporalitat, respectant les indicacions que … Leer más »

Hem estat a l’assemblea anual de l’Aegec

18 May

Anima’ns Grup forma part des de l’any passat de l’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya, que està integrada dins la Federació Empresarial del Gran Penedès. Estem molt contents de formar part d’aquest projecte que treballa per representar … Leer más »

Recollim el Tió d’Anima’ns

6 Dic

Anima’ns ofereix una proposta familiar, una gimcana segura per tal de gaudir moments de lleure en família. Convidant a les famílies a la recerca del Tió, a través d’unes pistes i uns jocs nadalencs els més petits ajudaran al Tió … Leer más »

El teu Parc de Nadal a casa

19 Nov

Sent conscients que enguany hi ha moltes activitats que no es podran dur a terme, i moltes nenes i nens no podran gaudir dels Parcs de Nadal t’oferim la possibilitat que el Parc de Nadal somiat vingui a la terrassa, … Leer más »