Un nou model de festa, sense famílies

2 Mar

Des d’Anima’ns amb la voluntat de poder adaptar les nostres activitats i festes infantils, ens hem posat a treballar perquè els més petits no es quedin sense la diversió en la festa de final de curs.

Veient l’evolució de la pandèmia, creiem que és moment de posar-nos a treballar en les festes de comiat del curs. Per això està rebent molt bona acollida la proposta que hem fet arribar als nostres clients. Poder celebrar la Festa familiar en grups bombolla en horari lectiu.

Malauradament, els esdeveniments populars als que estem acostumats estan restringits. No podem ajuntar-nos socialment amb les famílies, fer la festa infantils amb les nostres atraccions infantils i finalitzar-ho amb un dinar o sopar. Però la nostra contraproposta permet que els nens i les nenes puguin seguir gaudint de les nostres activitats amb la complicitat de les direccions dels centres. Creant una jornada de final de curs, esplèndida, autèntica, irrepetible,…

Així doncs proposem als nostres clients, la gran majoria AFA-AMPA’s que proposin a la direcció del centre la possibilitat de fer en grups bombolles de l’horari escolar.

Els nens i nenes gaudiran de menys estona segurament, del que estan acostumats, però podran gaudir-ho amb l’entorn segur del seu grup bombolla. Des d’Anima’ns ens encarregarem de desinfectar entre cada tanda de grups bombolla aconseguint crear una #festasegura.

Per més informació posa’t en contacte amb nosaltres a events@animans.cat

Us deixem amb el dossier: