El teu Parc de Nadal a casa

19 Nov

Sent conscients que enguany hi ha moltes activitats que no es podran dur a terme, i moltes nenes i nens no podran gaudir dels Parcs de Nadal t’oferim la possibilitat que el Parc de Nadal somiat vingui a la terrassa, al jardí o a una sala de casa teva.

Posa’t en contacte amb el nostre equip a produccio@animans.cat i t’oferirem les activitats, més lúdiques com: tallers, atraccions,… a casa teva. Somia el teu Nadal amb nosaltres, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat.

Però si el que prefeixes es que us muntem un projecte més formatiu pels vostres fills i filles, amb activitats com mecanografia, manualitats creatives, reptes matemàtics, ioga, jocs de taula, … Us presentem la proposta: «Lleure a casa»

Consulta el document

☎️ Truca’ns al 93 141 47 39

📧Envia’ns un correu a produccio@animans.cat