Hem estat a l’assemblea anual de l’Aegec

18 May

Anima’ns Grup forma part des de l’any passat de l’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya, que està integrada dins la Federació Empresarial del Gran Penedès. Estem molt contents de formar part d’aquest projecte que treballa per representar … Leer más »

Recollim el Tió d’Anima’ns

6 Dic

Anima’ns ofereix una proposta familiar, una gimcana segura per tal de gaudir moments de lleure en família. Convidant a les famílies a la recerca del Tió, a través d’unes pistes i uns jocs nadalencs els més petits ajudaran al Tió … Leer más »

El teu Parc de Nadal a casa

19 Nov

Sent conscients que enguany hi ha moltes activitats que no es podran dur a terme, i moltes nenes i nens no podran gaudir dels Parcs de Nadal t’oferim la possibilitat que el Parc de Nadal somiat vingui a la terrassa, … Leer más »

DeNuvis, la fira virtual a Lleida

7 Nov

Amb la pandèmia, son molts els actes, celebracions que s’han suspès. Alguns esperem i desitgem que els puguem celebrar l’any vinent. A banda dels esdeveniments, també s’han suspès tots els actes promocionals, com les fires que són la sembra dels … Leer más »

Comencen les Gimcanes de tardor

25 Oct

Aquesta propera setmana arrenquem les gimcanes què farem per diferents escoles de la comarca, gràcies a la subvenció rebuda per part del Fons Europeu Social, on els nostres joves en pràctiques: la Marina, la Clara i en Ferran s’aniran desplaçant … Leer más »

#lleuresegur a Càmpings

16 Oct

El passat cap de setmana vam ser presents al Càmping Joan de Cambrils. Varem portar una de les nostres activitats denominades de #lleuresegur, per tal de promocionar l’oci i l’activitat de lleure en temps de pandèmia. Hi va haver una … Leer más »

FirAnoia al setembre

21 Sep

Estem preparant les activitats infantils per la Fira. A banda dels Jocs de Fusta podreu fer totes aquestes activitats al nostre Stand. Divendres Sorpresa d’obertura. Dissabte 11h Mandala amb guixos sobre paper 12h Taller de Circ  17h Taller de Bombolles … Leer más »