El valor afegit de contractar-nos per una boda

10 May

Després dels deu anys de recorregut, hem pogut veure i viure moltes bodes. De fet, segurament és un dels events què ens agrada més fer-los. Al nostre equip ens encanta relacionar-nos amb els infants, i segurament, de tots els events què fem entre festes majors, finals de curs, … és el que hi establim un vincle més durader, a diferència de les altres activitats.

Després de fer centenars de bodes, veiem que la tasca què fem és essencial quan hi ha nens i nenes en una boda. Durant quatre hores ens preocupem que no els falti de res i a més els fem propostes educatives perquè ells també gaudeixin a la seva manera del dia. Si vols t’expliquem cinc motius pels quals et pot ser interessant contractar-nos:

1 | PROFESSIONALITAT. Som educadors i educadores, mestres, monitors, … tots perfils preparats amb experiència en el camp de lleure i amb una gran vocació de servei.

2 | FORMACIÓ CONTÍNUA Els nostres treballadors i treballadores estan en actiu en el camp de lleure o educació. Per tant, tenen molt clar com gestionar tot tipus de situacions.

3 | PERSONAL ESPECIALISTA i CONTRACTAT. El nostre personal passa per una selecció de recursos humans per part del departament de l’empresa on hi ha més de 100 treballadors del mateix sector. Qui fa bodes, a més ho fa com a complement de l’activitat que fa diàriament. Es personal que està contractat en el conveni de lleure.

4 | ADAPTACIÓ Tot i que els nostres packs són molt generals. Des del departament personalitzem el pack amb les activitats que més us convinguin segons la tipologia d’edats i interessos dels vostres convidats. Cada caasament té una dinàmica única i irreptible. A més, hi ha situacions com per exemple que els nuvis tinguin un fill/a, que ens fa adaptar en tot moment totes les situacions.

5 | INNOVACIÓ. Malgrat que portem més de cinc temporades fent bodes. Tenim molt present que cada any hem anat introduint aspectes per millorar i optimitzar més el temps durant la boda. Per això, si mirem una boda de fa cinc temporades amb ara, hi veiem una evolució. Malgrat hi hagi dinàmiques que les seguim repetint, si que treballem tots els educadors per compartir-nos experiències que a uns i altres ens han funcionat. I això fa que al final els packs s’enriqueixin.

Si us ha quedat algun dubte, la Dolors us atendrà molt amablement al 691563999. Serà un plaer què ens feu confiança.