Anima’ns és present als actes contra la violència masclista

28 Nov

Informa. Comunicació Anima’ns GrupEl passat divendres 25 de novembre va ser el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones i des d’Anima’ns hi vam ser presents en un acte que es va dur a terme a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

Dins dels actes que es van celebrar a la comarca de l’Anoia, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena va organitzar una sèrie d’activitats a Igualada. Un gran nombre de persones es va aplegar davant de la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada, en uns actes que van servir per a condemnar la violència contra les dones però que també buscava ser una eina de conscienciació per als més petits. Primer vam poder gaudir d’una sessió de contes de sensibilització contra la violència masclista a càrrec de Mònica i a continuació, des d’Anima’ns, vam fer un taller de fer volar els nostres desitjos. Abans de fer volar-los, però, es va fer la lectura del manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones i llavors va ser el moment de fer l’enlairament dels globus.