Tot a punt perquè comenci el Parc de Nadal d’Òdena

26 Dic

Per segon any consecutiu, Anima’ns organitza el Parc de Nadal d’Òdena

Com no podia ser d’una altra manera, arribades les festes nadalenques, torna el Parc de Nadal d’Òdena. Enguany el nostre equip de monitors ha preparat noves activitats, sorpreses i actuacions de tot tipus!

El saló estarà dividit en 10 zones que conformen una variada oferta per a totes les edats. Per als més petits hi haurà activitats com un Espai Ludoteca amb una piscina de boles o material de psicomotricitat, tobogans inflables, llits elàstics, un escalèxtric o un taller de fotp-parc-de-nadal-2pintar cares.

Per als nens i nenes una mica més grans també hi haurà un Espai Ludoteca amb activitats com el futbolinet o el mini ping-pong, i l’Espai Jove, on hi haurà un photocall i es podrà jugar, per exemple, a la Wii.

L’esport tampoc podia faltar al parc i es per això que es podrà jugar a futbol i handbol inflables. Tot això acompanyat de tallers impartits pels monitors d’Anima’ns, que oferiran activitats per a totes les edats.

També gaudirem del nostre paintball, classes de Zumba, tir a l’arc i ballesta, tallers d’educació vial i comunitària, la visita sorpresa de dos personatges Disney… o fins i tot rebrem la visita del Patge Reial.
El divendres a la tarda farem una gran festa de clausura on ens acompanyaran
els grups de batucada Konkatrons d’Òdena i Batinkat.

Entrada gratuïta!

Dies : del 27/12 al 30/12

Horari : 11 a 14h i de 17 a 20h

Lloc :   Pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena

Edats : Per a infants, joves i nadons (de 0 a 14 anys)