La importància del com 

9 Mar

Sovint vivim situacions en què premiem la immediatesa abans que la qualitat, que les maneres, que el «com». En un món cada vegada més frenètic, i ara que en l’esport només sabem veure resultats, més que mai és important recalcar els valors de l’esport escolar.

L’esport escolar és una veritable eina de formació, de companyonia i d’aprenentatge d’uns valors que s’assoleixen a poc a poc, sense pressa. I això s’ha d’entendre. És un procés pausat però continu.

Sovint, però, l’esport escolar està molt lluny dels focus i del centre d’atenció. Ens falta molt camí per fer en aquest sentit. És l’esport que no mira pels resultats o pels marcadors, que premia el «fair play» amb targetes verdes i que es preocupa perquè tots els que estan dins la pista i a la banqueta arribin a casa havent gaudit. Reivindiquem-lo.

En aquest sentit, volem fer una especial dedicatòria al gerent d’Anima’ns, Maure Vidal, que el passat diumenge va rebre un #PremiNeptú2017 a la seva trajectòria en l’esport escolar.  És una de les persones que més reclama i potencia aquest estima a l’esport escolar. Les següents són unes paraules seves que ho ilustren :

«A tots i cadascun dels ESPORTISTES amb qui he compartit grans moments els he mirat de fer entendre que més enllà del què fem, és important COM ho fem, com juguem, com aconseguim treballar per ser cada dia millors.»