S’acaba el 1r Casal de Setmana Santa de Prats de Rei

14 Abr
Ahir va cloure el 1r Casal de Setmana Santa de Prats de Rei. Des del dilluns, fins ahir dijous, tot el grup de monitors Anima’ns van realitzar un munt d’activitats per els nens i nenes del casalet. A continuació podreu trobar el resum d’activitats dels 4 dies :

Dilluns 10/04

El dilluns ha estat un matí tranquil, de coneixença amb els nous monitors, i jocs cooperatius per a agafar confiança, tant amb els monitors, com amb els companys!

Hem acabat el matí decorant unes cartolines amb el nostre nom i el que ens ha vingut de gust.Imatge inserida 1

Dimarts 11/04

Avui ens hem posat les piles, ens hem presentat al Marc, el nou monitor que ens acompanyarà fins dijous, seguit d’una sèrie de jocs al pati per a acabar-nos de despertar!

Després d’esmorzar, per feina tu, hem començat a construir les figures de fang (intentant que estiguessin ambientades amb la pasqua, però tot i així, ha sortit algun robot…).Imatge inserida 2

Dimecres 12/04/

Avui si, d’excursió! Els petits ens han ensenyat, a la Karina i a mi, el Marc, el seu poble. Han preparat la ruta per onvolien passar, i a voltar!

Fent parades obligades a llocs com la Plaça de la Sardana, i demostrant amb quin estil ballem!!

Un cop arribats al casal, hem començat a pintar les pedres que ens va portar el Blai, per a convertir-les en marietes! No ens han quedat pas malament…Imatge inserida 8

Dijous 13/04

Avui ha estat un dia més tranquilet, començant el matí acabant de pintar les figuretes de fang per a poder endur-nos-les cap a cas ben seques pel migdia.

Hem seguit amb el matí realitzant jocs d’habilitats creatives per equips amb peces de construcció…I hem acabat el matí, i el casal, jugant a jocs de taula per a evitar la calor d’aquests dies!

Moltes gràcies per la confiança que ens dipositeu dia a dia. Des d’Anima’ns agraïm la gran feina de l’equip de monitors, encapçalada pel Marc.

Que tingueu un bon Divendres Sant i un bon cap de setmana!