T’atreveixes a venir al Bosc Encantat?

25 Oct

Vols celebrar un Haloween diferent? Anima’ns t’ho posa ben fàcil! Vine el dimarts 31 d’octubre a Òdena Village i descobriràs què amaga el Bosc Encantat, un passatge del terror a l’aire lliure ple d’intriga, misteri i fets inesperats. Es tracta d’un circuit de terror d’uns 40 minuts de durada on trobaràs un munt de sorpreses que et posaran la pell de gallina…

PREUS

El preu pels ADULTS és de 7 euros, i el preu pels MENORS D’EDAT és de 5 euros. L’entrada inclou una beguda terrorífica!

OFERTES

Si reserves quatre entrades de cop, siguin infantils o d’adults, el preu és de només 20 euros. A part, els 50 primers a reservar entrada s’enduran un obsequi sorpresa del Bosc Encantat. La reserva no requereix previ pagament ni avançament. Reserva via WhatsApp al 636 953 663.

LLOC

A l’Òdena Village. Un entorn màgic, a l’aire lliure i en plena natura, de 4 hectàrees, on per un dia hi conviuran quatre móns; el dels esperits, el dels fullets i fades, el de sang i fetge i el de focs i malabars. Tot això amb moooltes sopreses més!

EDATS

Dividirem el dia en dues franges horàries segons les edats :

HORARI FAMILIAR : De 18h a 21h. Ves amb el teu fill/a al Bosc Encantat! Entrada familiar recomanada a famílies amb fills de mínim 12 anys, tot i que si tens un fill/a valent/a, l’animem a venir!

HORARI ADULTS : De 23h a 2h vine a posar a prova la teva por amb nosaltres. No et deixarem indiferent!

Estigues al cas de totes les novetats del BOSC ENCANTAT a través del hastag #BoscAnimans a Facebook, Twitter i Instagram.

bosc animans