17 Nov

Bosc Encantat: fins l’any que ve!

El passat 31 d’octubre ens ho vam passar genial al BOSC ENCANTAT d’Anima’ns. Després d’uns dies molt intensos de preparatius i de confecció de tot el circuit, arribava el gran dia. Va ser una celebració de Halloween diferent en la que vam passar moooolta por, però també ens ho vam passar tots genial!

Un grup de professionals de l’entreteniment, coordinats pel nostre responsable d’events, el Pere Solé, van ser els encarregats de fer-nos passar una nit terrorífica. El circuit, ubicat a Òdena Village, va comptar amb quatre grans àrees que juntes formaven una experiència en la que durant 45 minuts l’adrenalina les sorpreses constants eren presents en tot moment. Un circuit que no va deixar a ningú indiferent.

En aquest sentit, el Pere afirma que “va ser una gran nit i estem molt satisfets de la feina feta”. Així, esperem veure’us l’any que ve a la que esperem que sigui la segona de moltes més edicions d’aquest macro passatge del terror a l’aire lliure. Si vols veure fotos i vídeos de com ens va anar, busca’ls a les xarxes socials a través del hastag #BoscAnimans.

ole