Posposem bodes

28 Mar

Malgrat enguany haviem avançat al 29 de febrer la temporada de bodes. La temporada amb la crisi del COVID19 ens ha trencat l’arrenada. Aquest mes de març i abril eren bastants els nuvis que ens havien fet confiança al voler … Leer más »

Participem a La Botiga al Carrer

7 Mar

Igualada Comerç ens ha fet confiança una vegada més perquè organitzem les activitats infantils. Per aquest dissabte estarem de 11 a 14h i de 18 a 20h fent activitats al Passeig Verdaguer. A més per primera vegada també organitzem una … Leer más »

Enllaça’t al Bages

15 Nov

Aquest cap de setmana, participarem en la gran Fira de Nuvis a Catalunya central. La Fira es celebrarà els dies 16 i 17 de Novembre al Palau Firal de Manresa i juntament amb nosaltres hi seran diverses empreses del sector … Leer más »

Tanquem l’Octubre amb un gran cap de setmana

25 Oct

Aquest cap de setmana estarem a la Wedding market, unes de les fires nupcials més grans del territori. Ja ho vàrem anunciar fa uns dies però el temps no ens va acompanyar, esperem que demà sí que ho faci. Alhora també hi serem a Santa Margarida de Montbui fent … Leer más »

41ª Cursa Popular d’igualada

18 Oct

A Anima‘ns estem molt contents d’avançar-vos que aquest cap de setmana a part de les festes privades, casaments I aniversaris estarem a la quaranta-unena edició de la Cursa Popular d’Igualada que se celebrarà diumenge. Una cursa que ja és patrimoni de … Leer más »