Avui us explicarem un dels nostres secrets…

8 Feb

No sabem si mai us ho havíme explicat. El concepte, el projecte, la idea d’Anima’ns neix a partir de les comunions.

L’any 2008 i 2009, d’abril a maig/juny, al treballar a diferents centres educatius de la comarca varen ser diferents grups de famílies que ens varen demanar que anèssim a organitzar activitats al dia més important dels seus fills i filles: la comunió.

Després d’organitzar-ne unes quantes, varem decidir arremengar-nos i crear històries, aventures, … per tal que tots els nens i nenes es submergissin en un món on la diversió, l’educació i els valors anessin agafats de la mà.

Algunes d’aquestes aventures, deu anys després encara segueixen i estem encantats que així sigui.

Per aquesta nova temporada hem decidit apostar per crear tres packs i aquí us els presentem.