22 Nov

A la Festa dels Drets Infants d’Igualada i Costa Brava Wedding Day

Arribem a divendres, i com no comencem a pensar en el cap de setmana. A Anima’ns tenim un cap de setmana 100×100 animat.

Resultat d'imatges de festa dels drets dels infants igualada

Comencem pel final, ja que sempre ens agrada treballar a la nostra ciutat, allà on tot va començar. El diumenge de 11 a 14h serem per segon any la Festa dels Drets dels Infants d’Igualada, activitat on els nens gaudiran de diferents activitats com d’un jumping, Inflables, taller de xapes, maquillatge, jocs gegants, …

Abans, el divendres, on no acabarem fins diumenge al migdia amb un nou concepte de Fira que se celebra enguany a Palafrugell. Una fira plena de tallers i reflexions que ajudaran als nuvis a escollir millor tots els detalls per la seva boda.

Dissabte serem a la Marató de sang a Salou on posarem dos inflables al carrer 30 d’octubre de 11 a 14h i de 16 a 15,30h a 20h.

Resultat d'imatges de costa brava wedding day