16 Nov

De fires, observant i aprenent

Després de pràcticament finalitzar la temporada de celebracions i bodes, hem valorat que calia fer una mirada introspectiva combinada amb un exercici d’observació i aprenentatge per conèixer les inquietuds de diferents proveïdors i poder donar un pas endavant en com afrontem, organitzem i gestionem els nostres serveis, fent especial interés en les bodes.

Agraïm molta la col•laboració de tothom que humilment i també desinteressadament ens ajuda a crear aquest espai d’oci i lleure, perquè la canalla pugui gaudir de celebracions rebent una atenció dels nostres educadors i educadores que són l’essència de qualsevol éxit que assolim.

A més les bones referències aconseguides traspassa fronteres i ens anima a seguir treballant, creixent i disfrutant de la feina que fem.