Entrevista a Maure Vidal, director i fundador d’Anima’ns

10 Oct

Entrevista a Maure Vidal, director i fundador d’Anima’ns

-Bon dia Maure.
-Bon dia.
-Primer et volia preguntar com va sorgit la idea d’Anima’ns?
-Anima’ns es desenvolupa, s’idea, es pensa… en detectar una necessitat. És primerament una marca comercial d’un producte. Vam néixer per donar servei a Bodes, Batejos i Comunions, perquè al seu moment no hi havia cap servei professional similar que oferís quelcom similar.
-En quin moment es va obrir el mercat a diferents punts del territori català?
-S’ha anat obrint en funció de la demanada i l’interès. En moments puntuals hem tingut persones que han volgut desenvolupar projectes amb nosaltres i hem col·laborat per fer-los de paraigües legal creant una relació de win-win. Procurem desenvolupar projectes en el qual les persones del nostre voltant se sentin partíceps i els compensi l’esforç que fan amb la compensació econòmica que reben. El «tot el que necessitis ho tindràs», no és només un eslògan de portes en fora, ho és de portes endins, cuidant la gent que ens cuida la nostra marca i sabent que no sempre podem donar allò que ens demanen, ja que a vegades les limitacions.
-Com es gestiona el fet de portar tantes activitats i esdeveniments en diferents llocs alhora?
-Organització, responsabilitat i treball en equip. Els primers anys a nivell tècnic-logístic hem anat treballant força sols. En el moment que et planteges un creixement ja no pots fer-ho tot tu i has de plantejar delegació de tasques. La gestió de la projectes a simple vista sembla que sigui poca la feina, però si treballes amb màxima responsabilitat i professionalitat, l’exigència creix i el volum de tasques també.
-Quin és el sostre d’anima’ns?
El límit de la vida és la pròpia. Anima’ns va arribant a la majoria d’edat sabent que una mala execució d’un projecte malmet la teva imatge i això no ens ho podem permetre.
-Com a director executiu d’Anima’ns de quines activitats t’encarregues I de quines altres necesites ajuda?
-Sempre m’ha fet bastant mandra i timidesa assumir el pes de gerència, direcció executiva,… en el fons les persones tenim una vocació i la meva és la d’ensenyar. Està al capdavant és liderar sempre, tibar del carro, donar la cara, reconèixer els errors, alegrar-te pels encerts… i sobretot transmetre il·lusió per allò que fem. Sense passió per allò què fem no anem enlloc.
-On veus l’empresa d’aquí a deu anys.
-El destí sabrà. Tot és possible. Personalment d’aquí a deu anys intentaré seguir molt feliç i content, apassionat en allò que faig i amb reptes per endavant il.lusionants. Gaudint del moment.
-Doncs moltes gràcies Maure pel teu temps.
-Gràcies a tu.