Autentic Kids Corner. El teu pack d’animació infantil per la boda

21 Ene

Si el que voleu és contractar el pack més econòmic però també un ben complet. La vostra millor opció és el pack autèntic. Aquí us expliquem com funcionem amb aquest pack tot i que adaptem els timmings a cada boda.

Els nostres packs sempre inclouen dos educadors/es. Sempre procurem que hi hagi figura masculina i femenina. Els educadors inicien el servei del vostre casament a l’equador del vostre àpat. En una primera instància els educadors/es proposen jocs de coneixença. Sovint ens trobem que molts nens/es no es coneixen a la boda. Generalment, tenim dues propostes en funció de l’edat dels nens i nenes. Aquest primer contacte també serveix per presentar-nos amb les famílies i així que puguin conèixer els educadors/es que estaran amb els seus fills/es.
Amb un parell, màxim tres activitats/dinàmiques serà moment d’entrar al menjador per l’àpat. Segurament un dels moments més difícils i que cal buscar la complicitat de les famílies perquè mentalitzin els nens/es que no s’aixequin. Nosaltres a ser possible, sempre demanem que els nens siguin els primers servits i que amb 35-40’puguem està fent activitats de nou al nostre espai. Així també demanem que parleu amb els/les coordinadors del banquet perquè en moments puntuals com entrada al pastís ens puguin avisar. Durant l’àpat portem sempre un petit díptic perquè puguin pintar, sopa de lletres, enigmes,… portem els colors. Hi ha la possibilitat d’agafar un extra que us oferim que es un pack de sis colors perquè cada nen/a s’emporti el seu estoig.
En aquesta segona tanda d’activitats, haurem aprofitat l’estona de l’àpat per amagar les proves de la gimcana que ens hauran d’ajudar a trobar els nens/es. La gimcana té una durada prevista de 30′ ampliable sempre que es vulgui. Darrera la gimcana proposem activitats i més dinàmiques, a part també treiem els Jocs de Taula, els jocs gegants aprox. 1 hora. La darrera estona sempre la deixem per fer Joc preesportiu i la manualitat que serà una sorpresa que us prepararan els nens/es per vosaltres.