Premium Kids Corner, el pack per weddings amb inflable

18 Feb
Si el que voleu contractar és el pack Premium amb inflable aquesta és la vostra millor opció. Aquí us expliquem com funcionem amb aquest pack tot i que adpatem els timmings a cada boda.
Els nostres packs sempre inclouen dos educadors/es. Sempre procurem que hi hagi figura masculina i femenina. Els educadors/es inicien el servei del vostre casament a l’equador del vostre àpat. En una primera instància els educadors/es proposen jocs de coneixença. Sovint ens trobem que molts nens/es no es coneixen a la boda. Generalment, tenim dues propostes en funció de l’edat dels nens i nenes. Aquest primer contacte també serveix per presentar-nos amb les famílies i que puguin conèixer els educadors/es que estaran amb els seus fills/es.
Amb un parell, màxim tres activitats/dinàmiques serà moment d’entrar al menjador per l’àpat. Segurament un dels moments més difícils i que cal buscar la complicitat de les famílies perquè mentalitzin els nens/es que no s’aixequin. Nosaltres a ser possible, sempre demanem que els nens siguin els primers servits i que amb 35-40’puguem està fent activitats de nou al nostre espai. Així també demanem que parleu amb els/les coordinadors del banquet perquè en moments puntuals com entrada al pastís ens puguin avisar. Durant l’àpat portem sempre un petit díptic perquè puguin pintar, sopa de lletres, enigmes,… portem els colors. Hi ha la possibilitat d’agafar un extra que us oferim que es un pack de sis colors perquè cada nen s’emporti el seu estoig.
En aquesta segona tanda d’activitats, els infants podran gaudir de l’inflable i també d’una gimcana. La gimcana té una durada prevista de 30′ ampliable sempre que es vulgui. Darrera la gimcana proposem més dinàmiques, a part també treiem els Jocs de Taula, els jocs gegants aprox. 1 hora. La darrera estona sempre la deixem per fer Joc preesportiu i la manualitat que serà una sorpresa que us prepararan els nens per vosaltres.